2 la suta

Echipa Fundației Generația multumește tuturor celor care au ales susțină activitățile și scopurile Fundației Generația, virând 2% din impozitul pe venitul anual.
Îi rugăm pe administratorii de societăți și organizații mulțumească din partea noastră tuturor angajaților care au ales ne sprijine activitatea.


2% din impozitul anual poate fi direcționat către organizații non-profit.
 
FUNDAȚIA GENERAȚIA este o instituție formatoare acreditată de Colegiul Psihologilor din România și, de asemenea, este Centru de Psihoterapie pentru Copii și Adolescenți.
 
Fiind devotați crezului ,,Ajutând acum copiii de azi, ajutăm copiii lor de mâine!", ne aducem contribuția la bunul mers al serviciilor de sănătate mintală în România.
 
Sprijinul dvs. ne ajută putem face mai mult pentru copii.
 
În perioada rămasă până la data de 25 mai 2016, fiecare dintre noi depune Declarația pe Venit Global.
Conform Codului Fiscal, puteți exprima opțiunea ca 2% din impozitul datorat statului fie redirecționat către o organizație non-profit. Dacă doriți, puteți susține în acest fel activitățile Fundației Generația. Formularul 230 ,,Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual" se depune la Administrația Financiară de domiciliu a persoanei care dorește sponsorizeze o entitate non-profit.
Această decizie nu afectează situația dumnevoastră financiară, este gratuită și confidențială.   

Datele noastre sunt:
 
FUNDAȚIA GENERAȚIA
CIF: 11489230
CONT BANCAR: RO48BTRLRONCRT0332065101
Banca Transilvania, Ag. Tineretului

 
 
multumim!

Reguli tehnice și etice internaționale ale psihanalizei pentru adulți,adolescenți și copii

Continuare

2 % pentru copii

Echipa Fundației Generația multumește tuturor celor care au ales să susțină activitățile și scopurile Fundației Generația, virând 2% din impozitul pe venitul anual.

Continuare

Puncte de cotitura

Comenzi on-line volumul I si II

www.punctedecotitura.ro